sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Iltiksessä osataan taas

Pitäisi lakata lukemasta Ilta-Sanomien nettisivuja - sen verran usein siellä tulee huonolle tuulelle. Päivän vitsiuutinen kaikille krapulaisille sunnuntaiklikkailijoille on taas kerran peräisin Huuto.netistä. Näin siellä:


Ilmoittaja hirmuisen oivaltavasti vitsailee, kuinka nalkuttava vaimo myydään tarpeettomana, hyvää ruokaa se sentään tekee, sopii tulla noutamaan mahdollisimman pian, heh hehe hee.

Iltiksen "uutisessa" puolestaan kerrotaan ilmoituksen sisältö, spekuloidaan sen taustoja ja kannustetaan sitten kaupankäyntiin näin sattuvasti sanoen:


Yksittäisten nettihuutokaupassa ilmoittajien aivoitukset ovat asia erikseen. Kohtuullisen laajalevikkiseen lehteen (verkkoversio mukaan luettuna) kirjoittava henkilö sen sijaan voisi miettiä sananvalintojaan edes pienen hetken verran, ennen kuin yrittää vitsailla. (Ainakin toivon, että tuossa yritetään huumoria. Voihan Ilta-Sanomien virallinen kanta tietysti myös olla, että nyrkki on naiselle sopivin kumppani.)

Hei, Inka: Jotkut lentävät lauseet vain ovat liian kuluneita käytettäviksi. Perheväkivalta ei kuitenkaan ole suoranaisesti hauska asia.

Ei kommentteja: