maanantai 1. lokakuuta 2012

Menetettyjä mahdollisuuksia

Tutut musiikkikappaleet tulevat joskus vastaan yllättävissä tilanteissa*. Katselin tässä elokuvaa nimeltä Mann, jossa soi tällainen kappale:YouTube-videon kommenteissa yrittävät uikuttaa, kuinka kappale on kopio siitä ja siitä italialaisesta iskusävelmästä. No hei, kai minä nyt sen tiedän, olenhan suomalainen!Kappale pisti minut kuitenkin miettimään, kuinka olisi voinut olla. Mann-elokuvan naispääosan esittäjä Manisha Koirala kävi nimittäin kesällä 2010 häämatkalla Suomessa, Keski-Pohjanmaalla. Samana vuonna Kari Tapio vietti viimeistä keikkakesäänsä. 15.7.2010 hänellä näyttäisi olleen keikka Vimpelissä, jonne tuolta häämatkakohteesta on matkaa... no, en tunne Pohjanmaata, mutta ei varmaan paljon mitään.

Olenkin sitä mieltä, että jonkun olisi pitänyt tajuta hoitaa Manisha tuolle keikalle ja järjestää taiteilijat yhteistyöhön. Miettikää nyt, mitä mahdollisuuksia ilta olisi tarjonnut! Kari Tapio olisi laulanut, Bollywood-tähti olisi tanssinut, vimpeliläinen yleisö olisi villiintynyt, kansainvälinen media olisi ollut oitis paikalla kynät ja kamerat tanassa, intialainen elokuvateollisuus olisi hullaantunut suomalaisten pikkukaupunkien eksotiikasta ja Pohjanmaalla olisi nyt Bollywoodin etätoimipiste Pollyvood!


*Se nyt ei vielä ole kovin yllättävää, että intialaisessa elokuvassa tulee vastaan versioita länsimaisista poppibiiseistä, mutta juuri tämä kappale oli minusta jotenkin kovin hauska kohdata.

Ei kommentteja: