keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Robert Pattinson

Terkut lämpimästä Keski-Euroopasta! Aurinko paistoi ja lämmintä oli. Vappu Suomessa olikin sitten vähän kalseampi. Sima onnistui hyvin, ja oli parhaimmillaan n. 10 päivää pullotuksesta (pullot olivat siis koko ajan jääkaapissa).

Tässä muutamia makupaloja reissusta:

Kukkapenkki loistossaan.

Uusi kesäasuntomme.
Ja sitten koko matkan kohokohta, eli tarina siitä kuinka melkein tapasin Robert "Twilight" Pattinsonin:

Olimme illalla hengaamassa Berliinin keskustassa. Potsdamer Platzin Sony Centerillä oli paljon ihmisiä jonottamassa tai odottamassa jotain. Paikalla oli myös mainosvaloja ja mainos-Volkswageneita, ja pian kävikin ilmi, että paikalla juhlistettiin elokuvan "Vettä elefanteille" Berliinin ensi-iltaa. Ajattelimme, että hehe, taitaa olla itse pääosanesittäjät kaupungissa, kun noin kova väkimäärä on leffateatterin edustalla odottamassa, että eipä noita näyttelijöitä Suomessa koskaan nähdä. Me kuitenkin jatkoimme matkaamme härdellistä välittämättä eteenpäin.

Päädyimme lopulta Bebelplatzille, jossa katsoimme sitä poltettujen kirjojen muistomerkkiä. Huomasin, että aukion vieressä sijaitsevan viiden tähden hotellin Hotel de Romen edessä parveili ihmisiä. Ulko-oven edessä oli portieeri, punainen matto ja samettiköysiä, ja vähän matkan päässä oli lisää niitä em. mainos-volkkareita. Laskin mielessäni 1+1, ja päättelin, että siinähän ne ihmiset odottavat Reese Witherspoonia ja Robert Pattinsonia astuvaksi ulos hotellistaan mennäkseen sinne Potsdamer Platzille ensi-iltaan!  Päätin, että minäkin haluan jäädä odottamaan jos edes vilauksen näistä maailmantähdistä näkisin.

Hotel de Romen edusta, ja melkein Robert Pattinson.

No, odottelimme siinä jännittyneinä jotain tapahtuvaksi n. 15 min ajan. Lopulta portieeri kuitenkin sanoi jotain oven vierustalla oleville ihmisille, ja rupesi laitamaan ovia kiinni. Ihmiset lähtivät kävelemään pois hotellin luota. Kävi ilmi, että eipä ne näyttelijät siitä ovesta ulos tulekaan, ne taisivat lähteäkin jo muuta kautta hotellista. Odotus huipentui siis lievään antikliimaksiin. Mutta rakkaat lukijani, miettikää tätä: hetken ajan minulla oli mahdollisuus nähdä Robert Pattinson ja Reese Witherspoon elävinä!

Ei kommentteja: