perjantai 27. toukokuuta 2011

Tilanneraportti

Sillä aikaa kun Irja vielä säätelee internettiään uudessa kodissaan, niin minun kai täytyisi kirjoittaa jotakin. Välillä vain tuntuu, että olen niin väsynyt, että en jaksa tehdä muuta kuin olla vihainen kaikille muille ihmisille. Kuluvalla viikolla verenpaineen nousua ja v*tutusta ovat aiheuttaneet:

  • Naapuri, joka ulkona tupakoidessaan heitti palavan tupakanjämän maahan, ja kun pyysin sitä edes sammuttamaan sen käryävän natsan, niin se vain möllötti ja mumisi jotain epäselvää ja meni sisälle. Mikä idiootti!
  • Tieto siitä, että kaikki muut ihmiset oli kutsuttu yksiin bileisiin, ja minua ei. No, johonkin se kai on rajanveto tehtävä...
  • Kännykän akut, jotka tyhjenevät kriittisellä hetkellä.
  • Typerät, lapselliset ja sovinistiset kolumnistit Tekniikka&Talous-lehden Veijo-palstalla. Sen kirjoittajaäijät voisivat siirtyä jonnekin hirvenmetsästysmökillensä heittämään tikkaa ex-vaimonsa valokuvaan sen sijaan, että oksentavat impotenssiahdistuksensa muka hauskalle "huumoripalstalle". Tässä on muuten ilmeisen luonnollinen syy siihen, miksi suomalaiset innovaatiot ja teollisuus eivät oikein menesty nykymaailmassa, jos/kun tekniikan ja talouspuolen ihmisten ajattelukyky on Veijo-palstan tasoa. 
  • Sanonta "pojat on poikia" ärsyttää aivan suunnattomasti.
Eipä nyt muuta. Parempaa viikonloppua odotellessa...

Ei kommentteja: