sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Torilla tavataan...

...nimittäin Bakussa. Noh, onneksi ei sentään Sergelin torilla. Se alkaisi olla sietämätöntä, jos Ruotsi olisi voittanut eilen euroviisut, kun tänään ne kuitenkin voittavat sen jääkiekon. (Veikkaus lopputuloksesta FIN-SWE: 1-5. Itse asiassa Irjan tapaan toivon minäkin ettei Suomi voittaisi finaalia, kun se voitto sataisi persujen laariin kuitenkin.)

Se Azerbaidžanin voittokappale oli kyllä tylsistä tylsin, se ei jäänyt edes korvamadoksi soimaan vaikka kuinka yritin kuulostella sitä. Sen sijaan tänä aamuna minulla soi päässä Serbian retrohumppa, mikä sekin olisi ollut parempi voittajaksi. Ruotsin epäpuhtaasti laulettu ärsykekappale jää valitettavasti myös helposti soimaan päähän, mutta koetan olla ajattelematta sitä nyt. Ja miksi hitossa Tomi Metsäketo oli Ranskan viisuedustajana? (Toisaalta olisihan se tosi hyvä jos se saataisiin Suomesta ulos, yhdessä Pentti Hietasen kanssa.)

Ja mikä pettymys oli se pisteidenlasku: kaikki äänestivät naapureitaan kuten ennenkin, vaikka olevinaan ammattilaisraatien äänien piti ehkäistä tätä kotikulmille vetämistä. Niiiiin tylsää.

Ei kommentteja: