tiistai 10. toukokuuta 2011

Tuotekehityksen paikka

Rakkaat pullonpalautusautomaattien valmistajat,

voisitteko kenties tehdä laitteistanne sellaisia, että kaupasta X ostetut pullot voisi myös palauttaa kaupan X palautusautomaattiin ilman, että laite tulkitsee ne Oy Alkoholiliike Ab:stä ostetuiksi? Jotenkin se tuntuisi kuluttajan näkökulmasta johdonmukaiselta, ja ainakin minä kasvatan lihaksiani mieluummin muilla metodeilla kuin kuljettamalla tyhjiä pulloja edestakaisin. Uskoisin myös, että kaupan X henkilökunta on saanut kuunnella riittävästi turhautuneiden asiakkaiden palautteita tästä aiheesta.

terveisin Irja Sassi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne kaupan myyjät oo ollenkaan pahoillaan, että palautat pulloja joista ei saa panttia. Ne kuskaa pullot lopulta ite oikeaan kauppaan ja saa siitä hyvät rahat virkistyskassaan. Oon näet nähny, kun Prisman setä toi Lidliin kymmenkunta jätesäkillistä Lidlin palautuspulloja.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Jaa'ah, iskitpä asian ytimeen. Samaa olen itsekin miettinyt ja kulman takana kiroillut.:)

neiti talonmies kirjoitti...

Anonyymi: Minä soisin ihan mielelläni myyjille palautusrahat vaivasta, jota en itse haluaisi nähdä, mutta kun se masiina sylki pullot suustaan ulos, niin piti nöyrtyä ja viedä ne takaisin kotiin...

Pitsit sekaisin: Nämä ovat juuri niitä pieniä elämän ärsyttävyyksiä, joita tulee maailmalla manailleeksi. Onneksi on blogi, jossa voi jatkaa purnausta!