lauantai 21. toukokuuta 2011

Terveisiä laatikkomerestä (pallomeri on parempi)!

Eilen ja tänään tapahtunutta: olen pakannut, pakannut ja pakannut. Tällä hetkellä sisustuksessani on vallalla toisaalta melko askeettinen linja (yhdellä tuolilla mahtuu istumaan) ja toisaalta pirteän punavoittoiset sävyt (koska muuttolaatikot ovat punaisia). Laittaisin kuvan, mutta en muista, missä kameran piuha on. Huomenna pääsen kokemaan lisää askeesia, koska uuteen kotiini kytketään sähköt vasta tiistaina. Jännittävää!

Nyt sanoisin mielelläni, etten ikinä enää muuta. Valitettavasti tiedän, että loppuvuodesta muutan taas... Olen kuitenkin tehnyt päätöksen: silloin muutan ammattilaisten avustuksella. Voi nimittäin olla, että eräät sukulaiseni laittavat välit poikki, kun yrittävät huomenna kantaa kirjalaatikoitani. Niitä on melko paljon, ja lisäksi ne painavat hyvin paljon, vaikka kuinka yritin jättää niitä vajaiksi.

Kalenterini sanoo, että minun piti tänä iltana mennä pistäytymään ihmisten ilmoille. Taidan kuitenkin viettää rattoisaa koti-iltaa - luulen, ettei tule tekemisen puutetta. Lisäksi ainoat kengät, joita en ole pakannut, ovat Crocksit (myös 90-luvun puolella ostetut lenkkarit olisivat tarjolla), joissa näyttäydyn vain harvoille ja valituille, enkä heillekään mielelläni.

Ei kommentteja: