maanantai 28. helmikuuta 2011

Tunnustamme

Me saatiin ensimmäinen tunnustus ikinä! Kuul! Se tuli Nöpöstiinalta, ja siinä oli kuva (jota Irja ei jaksa osata liittää, Varpu saa hoitaa sen), jossa sanotaan, että olemme gorgeous. Jee!

Ja tässä tämä Varpun liittämä kuva...
 Meidän pitää myös kertoa itsestämme asioita, jotka tulevat tässä:

1) Milloin aloitit blogisi?
Irja: Lunttaan arkistosta ja sanon, että syyskuussa 2010. Tässä yhteydessä tunnustan myös, että minulla on ollut aiemminkin blogi, arviolta 2006-08, mutta sitä ei enää ole olemassa, eikä siitä moni tiennyt - ei Varpu, ei kukaan muu live-tuttu eikä kovin moni vieraskaan.
Varpu: Juu-u, samaan aikaan Irjan kanssa syyskuussa 2010 synnytimme tämän blogin kahden kätilön läsnäollessa. Blogin isästä ja äidistä ei ole varmuutta. Ja myös minulla on ollut oma salainen blogi vuodesta 2008, joka tosin pitkään on jo elänyt hiljaiseloa.

2) Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Irja: Blogimme käsittelee elämää, maailmankaikkeutta ja kaikkea. Useimmiten kirjoitan kuitenkin ärsyttävistä pikkuasioista. Kivi kengässä - kirjoitanpa siitä blogiin! Liian tunnistettavat asiat pyrin jättämään pois (vaikka piirränkin itsestäni erittäin näköisiä Paint-kuvia), ja myös työasioista yritän olla hyvin hiljaa.
Varpu: Blogi tosiaan käsittelee vähän kaikkia aiheita, mikään inhimillinen ei ole meille vierasta. Anonymiteetti on kuitenkin tärkeää. Se ei silti tarkoita etteikö voisi olla hyvinkin avoin (vrt. esim. säärikarvakirjoitus).


3) Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Irja: Minulla ei ole hovikuvaajaa eikä järjestelmäkameraa. Mikään taho ei ole myöskään lähettänyt minulle tuotelahjoja, pyytänyt kirjoittamaan uuteen monimediakonseptiin tai sponsoroinut Varpun ja minun tapaamisia, mistä olen hyvin, hyvin pettynyt! (Olen siis vankasti sitä mieltä, että tämä on ennen kaikkea muoti-/tyyliblogi. Turha väittää vastaan, kyllä on!)
Varpu: Myös huumori blogissamme on erityisen huonoa. Enkä muuten minäkään ole saanut mitään taloudellista hyötyä tästä vielä.  Ja Irja on erittäin oikeassa siinä, kun sanoo tämän olevan tyyliblogi - tyyliä se on huonokin tyyli!


4) Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Irja: Toveripiirin painostus eli Varpu. Asia tuli joskus puheeksi, jotenkin, ja siitä se mopo sitten lähti keulimaan. Kyllä maailmaan aina tämän verran hölinää mahtuu!
Varpu: Terapian tarve sai aloittamaan kirjoittamisen. Onneksi Irja suostui myös kirjoittamaan, tähän blogiin tulee näin kahdella kirjoittajalla kivasti dialogia ja vuorovaikutteisuutta...


5) Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Irja: En oikeastaan mitään, vallitkoon täällä edelleen vapaus kirjoittaa mitä sattuu ja mistä sattuu. Ei, yhden jutun keksin: täällä pitäisi olla enemmän päivän asu -kuvia! Niin, ja keksin toisenkin. Tämä ei suoranaisesti liity blogiin, mutta välillisesti kyllä: kommentoisin mielelläni enemmän toisten blogeissa, mutta en saa aikaiseksi - luen blogilistaani Google Readerin avulla, mutta yhden toisen tilin kautta (eli sen, jota käytän ns. oikeassa elämässä), ja kirjautuminen Irja Sassin tiliin kommentoinnin vuoksi tuntuu jotenkin liian vaivalloiselta välivaiheelta.
Varpu: No siis enemmän glitteriä pitäisi olla tässä blogissa. Se on ainoa miinuspuoli. Muutenhan tämä on aivan yhtä täydellistä settiä kuten kirjoittajansakin. Eipäs vaan, ehdottomasti pitää saada lisää "päivän mietelauseita" kehiin!


 Sopimusehdoissa sanottiin myös, että tämä tunnustus pitäisi jakaa eteenpäin, mutta... me emme jaa. Anteeksi vain! Perustelen (minä = Irja) sillä, että luen hirveää määrää blogeja, mutta lähinnä ihan hiljaa itsekseni kommentoimatta juuri koskaan, ja tuntuisi jotenkin nololta mennä antamaan suoraan tunnustuksia, jos ei koskaan muulloinkaan sano mitään. Pitäisi vähän lämmitellä ensin! Ja Varpu on samaa mieltä, on monia hyviä blogeja, mutta kirjoittajat eivät tiedä että juuri minä stalkkaan heidän tekstejään. Kohotan siis maljan kaikille kirjoittajille netin syövereissä!

1 kommentti:

Matilda Aurora kirjoitti...

Uteliaisuuten on tyydytetty hetkeksi ja päivän nauru-annos nautittu. Tuli tarpeeseen! :)