torstai 3. helmikuuta 2011

Löytö tarjouslaarista

Ilon päivä! Olin himoinnut lähikaupassa jo pitkään keraamisia Hello Kitty -mukeja, mutta en halunnut niitä ostaa, koska hinta-laatusuhde ei ollut mielestäni kohdallaan... Tänään kuitenkin kävelin mukihyllyn ohi, ja kuinka ollakaan, kaikissa Hello Kitty -mukeissa oli oranssi tarjoustarra! Sain kuin sainkin itselleni ihqut mukit halvalla.


Toisen mukin vien työpaikan kahvihuoneeseen, jotta saan ammatillista uskottavuutta ja kaipaamaani arvostusta. Toisen mukin jätän kotiin aamukaakaon nauttimista varten.

4 kommenttia:

neiti talonmies kirjoitti...

Ammatillinen uskottavuus ja kahvimukit kuuluvat kyllä erottamattomasti yhteen! Siksi mulla onkin töissä Myyrä-muki.

Matilda Aurora kirjoitti...

Mä vien ensi viikolla uuteen työpaikkaani (kuuluuko ylpeys sinne, mun... työpaikka...?) tipunkeltaisen mukin, jossa on Miina Äkkijyrkän Vasikka (Marimekolta, pikkuvikainen ja alennuksesta). Samaistun Kyyttöön, joka ei ole kaunis eikä tuottoisa, mutta sitkeä ja vähällä toimeen tuleva. Ja keväinen keltainen on pirteä väri. Mutta toi HelloKitty kyllä lisää ammatillista uskottavuutta vielä enemmän. Olen siis hiukan kade :)

kunnankirjuri kirjoitti...

Onnea Nöpöstiinalle vielä työpaikasta, hieno juttu! Kahvimuki on yksi tärkeimmistä asioista mitä työpaikalla voi olla, ja siksi on syytä valita muki huolella. Myyrä ja kyyttö ovat kyllä yhtä tyylikkäitä kuin Hello Kittykin. :)

heini kirjoitti...

Mulla oli (joskus muinoin kun olin töissä ennen kotiäitivuosia) kälyn lapsuuden piirroksilla koristeltu muki, jonka aikuisille sopimattomat kuvat oli oikeasti kissa ja koira (käly oli sen lapsena mun miehelle askarrellut). Onneksi kuvien viereen oli kirjoitettu, mitä ne oli, koska voi olla että muuten se muki ei olisi ollut yläkoulun opettajanhuoneeseen sopiva... Se jos mikä lisäsi uskottavuutta, niin ammatillista kuin muutenkin!