torstai 3. helmikuuta 2011

Vetoomus

Pari viime viikkoa elämäni on ollut pääsääntöisesti niin väsynyttä ja ankeaa, että ns. elämän pienet ilot ovat tulleet tarpeeseen. Jäätelö on elämän pienistä iloista suurimpia.

Nyt vetoankin ihmiskuntaan ja pyydän: ostakaa tervajäätelöä. Muuten sitä ei kohta enää pakastealtaista löydy, ja elämäni on niiltä osin pilalla. Toimin nyt ajoissa, niin saan myös yhdeksänosaisen veitsisarjan jotta en joutuisi jälleen kerran kokemaan suosikkijäätelöni katoamista elämästäni. (Ennakkotapaus: Ben & Jerry'sin Bohemian Raspberry. Melkein kaikki muut saman merkin maut ovat liian suklaisia tai pähkinäisiä tai muuten vain viallisia, mutta se oli h-y-v-ä-ä. Sydämeni itkee edelleen, kun ajattelen menetystäni.)

Toistan siis vielä kerran: ostakaa tervajäätelöä. Minä ostin Pirkkaa, koska sitä oli lähikaupassa, mutta muutkin merkit käyvät (jos sellaisia on, minä en ruokaostosten takia jaksa kovin kauas kotoa vaellella, joten en tunne eri kauppaketjujen tarjontaa kovinkaan hyvin). Tärkeintä on, että saan halutessani tervaa muulloinkin kuin kesällä jäätelökioskista.

Ei kommentteja: