perjantai 26. marraskuuta 2010

Sibelius-viulukilpailu

Blogi, jota olen seurannut nyt tiiviisti tällä viikolla, on Sibelius-viulukilpailu 2010 -blogi. Sen lukemisen lisäksi olen mahdollisuuksien mukaan kuunnellut YLE:n klassisen musiikin nettisivujen kautta Sibelius-viulukilpailun live-lähetyksiä kilpailun alku- sekä välieristä.

Sibelius-viulukilpailu on 5 vuoden välein järjestettävä kansainvälinen ja arvostettu kilpailu. On huikeaa kuunnella kilpailijoiden huippusuorituksia kovien paineiden alla. Jokaisen kilpailijan täytyy kilpailua varten harjoitella hyvin laaja ohjelmisto taiturikappaleineen, tilausteoksineen ja tietysti kokonaisine viulukonserttoineen. Monet viulistit saattavatkin valmistautua kisaa varten vuoden ajan, tähtäimenään päästä kilpailuun mukaan. Nuorin kilpailija tänä vuonna taisi olla vain 15-vuotias viulistilahjakkuus, siinä iässä itse kitkuttelin etydejä musiikkiopistossa... köhöm.

Ja asiasta kukkaruukkuun: Käytin tänään sukkahousuja farkkujen alla (ulkona oli -10ºC, oli pakko). Nyt on sisäreidet hankautuneet verille, prkl. Ei enää ikinä sukkahousuja!

4 kommenttia:

Nettimartta kirjoitti...

Ikuinen ja jyrkkä EI sukkahousuille myös minun puoleltani. Sukkahousut sopivat erinomaisesti väliaikaisesti korvaamaan auton tuulettimen hihnan (tai jotain semmoista) tai harrastelijapankkiryöstäjälle naamiointiin. Käytän puuvillakalsareita ökypakkasilla, muuten selviän pitkän palttoon avulla.

Tässä hyvä sukkahousuniksi: "Irtileikatusta sukkahousun kärkiosasta saat kätevän kuonokopan erittäin heikkoleukaiselle koiralle."

kunnankirjuri kirjoitti...

Minäkin haaveilen sellaisesta ohuesta, pehmeästä ja lämpimästä aluskerrastosta. Joku silkkivillainen olisi ihana. Ehkä pitää ensi hädässä käyttää paksumpia villasukkahousuja jotka eivät hankaa niin paljon kuin 20 denierin sukkikset.

Sukkahousut voi laittaa myös yläpäähän; saat kätevästi pitkät letit, eikä keittiötouhuissa hiuksia tipu ruoan sekaan!

Matilda Aurora kirjoitti...

Prismasta vaan naisten pitkät kalsarit (vai mitähän legginssejä ne virallisesti on...)kahdet yhden hinnalla. Hyvin tarkenee, on pehmeät ja lämpimät. Sukkahousut on joku miesten salaliiton ilkeä tulos!

kunnankirjuri kirjoitti...

Prismasta saa myös silkkivillaisen alusasukerraston (pitkät lahkeet, pitkät hihat)! En vain ole vielä muistanut ostaa sitä kaupoilla käydessäni.

Mietin että tuskin sukkahousut on miestenkään vika, kun eihän ne ole edes rahtuakaan seksikkäät. Haarakiila ja kärkivahvikkeet eivät ole kiihottavia. Eivät ole. No sir.