sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Nassun maailma (Another Day in Paradise)

Vaikka blogimme onkin ehdottoman glamour-henkinen, ja varsinkin Varpu seuraa edelleen innokkaasti J. Tukiaisen elämää (ja raportoi uusimmista käänteistä sitten minulle, ja minä kuuntelen innolla ja kyselen sitten lisää), viime aikoina minusta on ehkä tuntunut jotenkin... no, jos ei suorastaan moraalittomalta, niin ainakin pikkuisen kyseenalaiselta lähteä analysoimaan Johannan elämää ja toimia täällä blogissa. Se kun herkästi alkaa vaikuttaa ilkeilyltä, mikä ei sentään ihan aina ole tarkoitukseni, vaikka minulla keskimäärin onkin runsaasti nitisemistä mitä turhimmista asioista, ja muutenkin ihmiset ovat ärsyttäviä ja tyhmiä. Pyydän siis saada huomauttaa, että huvitukseni, jonka tahdon kanssanne jakaa, kumpuaa minun alitajuntani synnyttämistä väsyneistä assosiaatioista, ei Johannan persoonasta.

Minä en ole mikään tiiviiden johdantojen nainen - karsin juuri puolet edellisestä kappaleesta pois, ja vieläkin taisi jäädä rönsyjä... Usein kertomani jutut jäävät kesken, kun eksyn taustoittamaan tarinaa aivan liian pitkäksi aikaa, ja joko minä unohdan, mistä syystä ryhdyin alun perin tarinoimaan, tai kuulija kyllästyy ja vaihtaa aihetta (tai seuraa).

Anyway. On ihan pakko nostaa esille yksi kohta Johannan 4.11. ilmestyneestä blogikirjoituksesta (johon en linkitä, koska en erityisesti halua ohjata ketään omasta blogistani suoraan ko. julkaisun kotisivulle - googlatkaa, ihmiset, jos kiinnostaa). Kirjoituksessaan Johanna kertoo tuoreesta koirapojastaan: "Nassun lempibiisi on Phill Collinsin "Another Day in Paradise" johon se aina nukahtaa".

Toistan ja korostan: Phil Collinsin Another Day in Paradise. Siis tämä biisi:Jos ette vielä tuosta hahmottaneet, mihin tuo kappale minun mielessäni vahvimmin liittyy, kyse on tästä ilmiöstä*:Miettikää nyt, miltä maailma Nassun silmin näyttää. Phil Collinseja silmänkantamattomiin! Senhän täytyy unissaankin nähdä pelkkiä Phil Collinseja, jos se kerran nukahtaa tuohon kappaleeseen joka ilta. Voi Nassu-parkaa!

* Huomasittekos muuten, että tuon jälkimmäisen videon otsikko on kirjoitettu oikein, ts. Phil Collins välilyönti yhdysmerkki darra? Aah ja uuh! Terveisin yhdys sana natsi.

1 kommentti:

kunnankirjuri kirjoitti...

Niin, Nassuhan pääsi nyt viikonloppuna kuulemma ihan lavalle esiintymään emäntänsä kanssa Lapin Pornopäivillä. Aika glamoröösi koira!

Mutta toden totta, aika kova kohtalo jos sillä on Phil Collins -darra aina ja aina vaan. "Ja silloin päätin etten enää ikinä juo".