perjantai 5. marraskuuta 2010

Kosinta

Nainen, oletko kenties löytänyt elämäsi suuren rakkauden? Oletko viettänyt kullannuppusi kanssa tiiviisti aikaa yhdessä, ja asutteko kenties jo yhdessä avoliitossa? Puuttuuko kuitenkin elämästäsi jotain? Etkö vieläkään ole saanut kokea täyttymystä? Odotatko kenties KOSINTAA?

Nykyaikaisessa, tasa-arvoisessa parisuhteessa on erittäin tärkeää, että päätöksen suhteen mahdollisesta virallistamisesta tekee mies. Edustaahan mies sentään 50 prosenttia pariskunnasta. On todella epänaisellista edes vihjata miehelle naimisiinmenosta, puhumattakaan siitä, että nainen voisi kosia miestä! Miestään kosivat ainoastaan puuvillaisia alusvaatteita käyttävät epäonnistuneet rillipäät.

Myös yhteinen avioliitosta ja tulevaisuudesta käyty neuvottelu ennen kihlautumista lasketaan epäonnistumiseksi. Jos naiselle ei romanttisessa ympäristössä (esim. Haikon kartano, Aurajoen ranta) tuoda sylikaupalla ruusuja, sampanjaa ja timantteja polvillaan olevan miehen toimesta, ei kosintaa lasketa oikeasti tapahtuneeksi. Yhteinen avioitumispäätös on todellinen romantiikan antikliimaksi, harmillinen ja valitettava järkiavioliiton esiaskel.

Hienon naisen ei auta muuta kuin odottaa. Erityisen pitkältä kosinnan odottaminen tuntuu varmasti niistä naisparoista, jotka ovat jo kihloissa. Näiden kärsivien kanssasisartemme saamaton hulttiomies ei saa aikaiseksi kosintaa, jolloin hääpäivääkään ei päästä lopullisesti päättämään, eikä hääjärjestelyissä edetä. Tämä on kaiken kaikkiaan kestämätön ja tuskallinen tilanne, vaikka he kuitenkin ovat jo kihlautuneet melkein aikuisten oikeesti!

Mies, jos luet tätä, niin älä epäröi enää. Kosi, ja tee se oikein. Joku kärsivä neito voi päästä suunnittelemaan häitään sinun ansiostasi.

Päivän mietelause: Odottavan aika on pitkä.

2 kommenttia:

Matilda Aurora kirjoitti...

Olen 40, mulla on kaksi melkein aikuista lasta, EIKÄ MUA OLE KOSKAAN KOSITTU!!! Epäonnistumisen huippu! Johtuukohan se siitä että tykkään puuvillaisista ja muutenkin mukavista alusvaatteista? Koska pitäisi heittäytyä epätoivoiseksi, heti vai huomenna? Äh, ehkä sitten 80 vuotiaana...

kunnankirjuri kirjoitti...

Nöpöstiina, älä välitä, ei muakaan ole koskaan kosittu. Tai siis itse asiassa on kerran nuoruudessa, mutta silloin sekä kosija että minä olimme alkoholin vaikutuksen alaisina. Ja silloinkin kieltäydyin kosinnasta epäkohteliaasti, eli suhde ei koskaan edennyt mihinkään. :P
Oh well, puuvillaiset Lindexin alkkarit on parhaita!