torstai 11. lokakuuta 2012

Jännä elämä

Kun tulin tänään kotiin, olin saanut kolme lehteä, joista yksi oli juorulehti. Jee, joku on varmasti tehnyt minulle lahjatilauksen! Sitten kävi ilmi, että postinjakajalla olivat vain menneet asuntojen numerot sekaisin, ja kävin kuuliaisesti toimittamassa lehdet naapurille.

Sitten ajankohtaisosioon: Finlandia-talo loistaa tänään pinkkinä, koska... tytöt tykkäävät vaaleanpunaisesta? Joo-o. Tyttöjen koulutuksen ymmärrän, mutta voisiko sitä korostaa keinoilla, jotka eivät laukaise oksennusrefleksiä?

Ei muuta raportoitavaa. Siirryn sohvalle tuijottamaan seinää ja valuttamaan kuolaa suupielestäni. (Nukuin viime yönä noin kaksi tuntia, ja olen kai mennyt rikki, koska nykyään univaje vie toimintakyvyn. Ei tämä ennen näin vaikeaa ollut.)

2 kommenttia:

Matilda Aurora kirjoitti...

Kai sää edes luit ne lehdet ensin? Minäkin olisin kyllä palauttanut ne, eihän se tilaajan (ja maksajan) vika ole jos postinjakajalla menee luukut kiireessä sekaisin. Mutta sen verran olisin pitkittänyt, että olisin ensin lukenut ne... tunti sinne tai tänne :)

neiti talonmies kirjoitti...

Meinasin ensin ruveta lukemaan, mutta kun siinä oli joukossa myös yksi lasku, niin en enää kehdannutkaan - jotenkin tuntui, että olisi pitänyt maksaa se lasku sitten kanssa ;)