lauantai 11. elokuuta 2012

Lomaraportti

Heippa vaan taas kaikille! Kesä oli ja meni, ja nyt saa jälleen pakertaa arkisissa askareissa seuraavat 11 kuukautta. Ennen kuin vajoamme syksyn loskaiseen epätoivoon, haluan esitellä teille muutamia aurinkoisia tuokiokuvia kesälomareissultani.

Love Boat.

Lomamatka alkoi mereltä. Aurinko lämmitti valkoista laivaa, joka seilasi satamasta satamaan sinisellä merellä. Kapteeni Stubing kutsui illalliselle pöytäänsä, ja Jack Dawson piirsi minusta muotokuvan. "Ja niin ovat monet meistä lokkeja..."

Ainakin neljän tähden hotelli.

Matkallani yövyin vain parhaimmissa hotelleissa. Kuvassa on skandinaavinen neljän tähden hotellini, hyvien liikenneyhteyksien (moottoritie) varrella. Aaltopelti on kestävä ja arkkitehtonisesti erittäin järkevä rakennusmateriaali.

Spa.

Lomallani arvostin myös spa-tyylisiä peseytymistiloja. Jos haluaa virkistyä, on tärkeää päästä harmonisiin rentoutumispaikkoihin.


Gare du Nord.

Lomalla ehdin myös koluta läpi eurooppalaisia metropoleja ja liikenteen solmukohtia.Tärkeintä oli kuitenkin päästä rannalle löhöilemään. Talviturkkini heitin 28.7., ja ihan helvetillisen kylmäähän se vesi silloinkin oli. Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan.


Ei kommentteja: