Tänään on sadepäivä. Ja Ravintolapäivä. Vietän mieluummin sadepäivää.
En tiedä, olenko vain kroonisesti epätrendikäs (vai onko tuo konsepti jo liian mainstream ollakseen trendikäs?) - en vain ole missään vaiheessa kyennyt innostumaan tuollaisesta "Jee jee kaikki meille syömään!" -meiningistä. Olen sen verran innoton kokki, että ei tulisi mieleenkään ryhtyä ravintolapäiväravintoloitsijaksi, mutta epäilyttää asiakkuuskin. En jotenkin vain usko, että kotikeittiöissä voidaan saavuttaa sellaista hygieniatasoa, että haluaisin mennä tuollaiseen tilapäisravintolaan syömään. Jos aikoo ruokkia tusinoittain ihmisiä kotonaan, saattaa kylmäketju pätkiä ja monikin astia tulla kiireessä turhan huolimattomasti huuhtaistuksi, ja jälkikäteen ei ole enää kenelläkään kivaa... (Jep, tapahtuu ravintolakeittiöissäkin varmasti kaikenlaista, mitä en halua tietää, mutta sitä ainakin periaatteessa säännellään. Isoveli valvoo, ja valvokoon vain.)
Ei mulla muuta. Siirryn nyt keittiööni syömään turvallisesti herkullisia teeleipiä, jotka on tehty kaksi vuotta sitten vanhentuneista sämpyläjauhoista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti