torstai 16. syyskuuta 2010

Aloitus (Täältä tullaan elämä!)

No niin. Kun kukaan ei jaksa kuunnella meitä elävässä elämässä, emmekä aina ehdi toisillemmekaan yksinomaan chattia, niin internetin blogimaailma tuo pelastuksen. Tämä blogi on perustettu foorumiksi kaikelle tärkeälle ja ajankohtaiselle. Olemme kiinnostuneita muun muassa turhuudesta, J-Tukista, talouspolitiikasta, häistä, paskartelusta, kirjallisuudesta ja muodista (kutsuja muotinäytöksiin sekä tuotenäytteitä otetaan vastaan!).

Tätä blogia kirjoittavat kolmekymppiset neiti talonmies Irja Sassi ja kunnankirjuri Varpu Vapaa (yhteys Hilja Valtosen hahmoihin täysin tahallinen ja tarkoituksellinen, Hilja on meidän guru!). Paljastamme itsemme tarkemmin tulevissa kirjoituksissa (Irja lupaa vilauttaa ainakin säärtä). Tässä kuitenkin muutamia perustietoja:

Varpu ei tykkää kahvista eikä jugurtista. Suklaa sen sijaan maistuu, samoin liha. Varpu on hygieenikko, jonka koti kuitenkin on usein luovan sekamelskan vallassa, sillä luovuudesta sikiävät pervoimmat jutut.

Irja juo liikaa kahvia, ei syö suklaata eikä lihaa eikä tykkää puhua puhelimessa. Irja ei myöskään lähesty asioita negaatioiden kautta. Irjan kirjahyllyn on oltava aakkosjärjestyksessä, ja hän tykkää sulkeista (mutta ei sulkeisista).

Päivän mietelause: Tyhjästä on paha nyhjästä.

Ei kommentteja: