maanantai 25. lokakuuta 2010

Tuliaisia Varpulle, silmäniloa muille

Irja kävi harjoittamassa hieman pohjoismaista yhteistyötä, ja Norjan-maalta löytyi jotakin niin hienoa, että se on kyllä ihan pakko jakaa koko lukijakunnalle!

Muistatkos, Varpu, mitä tulit toivoneeksi tuliaisiksi ennen kuin lähdin matkailemaan? Kannattaa varoa, mitä toivoo - se saattaa toteutua! Tätä on siis luvassa heti, kun seuraavan kerran kohtaamme (olisin tuonut jo tänään töiden jälkeen, mutta aamuneljältä herääminen verotti voimia sen verran, että pystyin vain laahautumaan suorinta tietä kotiin):Niin on hieno, että tekisi melkein mieli pitää itse, mutta tyydyn olemaan iloinen antaja ja uskon, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Toivottavasti lukijoita ei liikaa harmita, että tämä trendikäs vaatekappale menee vain Varpun käyttöön, ja me muut saamme tyytyä ainoastaan visuaaliseen antiin. Voimmehan sentään yhdessä riemuita Varpun puolesta, kun hän pian saa tuntea collegen hyväilevän kosketuksen ympärillään ja liittyä samalla (teini)muodin edelläkävijöiden ylvääseen joukkoon!

Päivän mietelause: "I would drape myself in velvet if it were socially acceptable." (George Costanza)

EDIT hetkistä myöhemmin: Tuli näköjään tyhmästi päivitettyä lähes samaan aikaan Varpun kanssa, mutta tämä on kyllä niin tärkeä asia, että en kerta kaikkiaan malta ajastaa myöhemmäksi - muistakaa siis lukea molemmat tekstit, jos tänne eksytte!

1 kommentti:

kunnankirjuri kirjoitti...

Siis mitäh????????

OMG OMG OMG!!!!!1!!!111!!!!!!

:D