keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Päivän elokuvasuositus

Tämän illan olen hauskuuttanut itseäni katsellen juutuubista pätkiä Bollywood-leffoista. Ensimmäinen ja ylitsevuotavin leffakokemukseni tästä tyylilajista oli menestyshitti "Ilon päiviä, surun päiviä" ("Kabhi Khushi Kabhie Gham..."). Menin sattumalta katsomaan tätä leffaa vuonna 2002 Bio Rexiin, ja heti alkutahdeista alkaen olin myyty. Tähän elokuvaan on totisesti sisällytetty kaikki mahdolliset supertähdet, tyylilajit ja inhimilliset tunteet. Suuret joukkotanssikohtaukset ovat ihanan värikylläisiä ja musiikki on todella mukaansatempaavaa, vaikka niistä eksoottisista tahti- tai sävellajeista ei paljon ymmärräkään.

Bollywood-elokuvien näyttelijät ovat oma yli-ihmisrotunsa. Sankarittaret ovat ehkä kauneimpia koskaan näkemiäni naisia (niin, taitaahan sieltä Intiassa muutama Miss Maailma ja Universum yms. löytyä). Miehillä karismaa ja treenattuja lihaksia riittää. Ja kuinka ne kaikki tanssivatkaan niin hyvin!

Tässä pieni makupala K3G:hen (leffan kokonaiskesto on ruhtinaalliset 211 min):Jos löydätte tämän elokuvan DVD:llä, niin suosittelen ostamista!

EDIT. Tää on jotain telepatiaa, kun me Irjan kanssa aina (jo toisen kerran peräkkäin) postataan samaan aikaan tähän blogiin!

Ei kommentteja: