tiistai 12. maaliskuuta 2013

Huolestuttavaa

Epäilen, että minusta on tulossa säntillinen kunnon ihminen. Todistusaineistoa:
 • Silitin eilen vaatteita vapaaehtoisesti.
 • Menin myös kymmenen maissa nukkumaan.
 • Olen jo monen viikon ajan
  • syönyt aamiaista oikeastaan päivittäin
   • vaikka aamulla pitäisi lähteä liikkeelle ennen kukon röhkinää
  • nauttinut käytännössä joka päivä lämpimän ruoan
   • jonka olen usein ihan itse valmistanut (enkä välttämättä edes puolivalmisteista).
Ihan täydellinen en sentään vielä ole, vaan esimerkiksi postin käsittelyssä on edelleen vähän hiomista. Siirrellessäni papereita pinosta toiseen löysin mm. viisi avaamatonta Plussa-pistetiedotetta, lukuisia viime vuoden puolella vanhentuneita tarjouskuponkeja ja pari avaamatonta raporttia afrikkalaisen "kummilapseni" tilasta mukaan lukien joulukortin, jonka olisin voinut hänelle lähettää.*

*Aikoinaan tuollainen "kummilapsi" tuntui hyvältä idealta, mutta enpä tiedä. En jaksa aina pitää yhteyttä edes ystäviini, joten olen kirjoittanut tämänhetkiselle tuettavalleni en-tiedä-kuinka-monen vuoden aikana tasan 0 kertaa. (Ja tuonkaltaisen tukemisen järkevyyttä / järjettömyyttä ylipäätään en tahdo edes ryhtyä pohtimaan...)

3 kommenttia:

äiti raitapaita kirjoitti...

Onneksi toi sun herätyskelloepisodi vähän tasoittaa tätä huolestuttavaa kehitystä! :)

Matilda Aurora kirjoitti...

Se on tuo ikä, joka muuttaa ihmistä. Ehkä. Mutta ei kannata huolestua, jossain kohtaa sitä taas lakkaa välittämästä tuommoisista "maallisista" asioista. Siihen saattaa mennä viikko, tai 50 vuotta :)

neiti talonmies kirjoitti...

Sekin vähän kompensoi, että esimerkiksi tämä blogi on välillä aika hunningolla - ihan tässä vasta vähän yli kahden viikon kuluttua edellisestä käynnistä tulin kirjautuneeksi sisään ja hupsis, täällähän olikin kommentteja... Mutta kiva kun oli, eipä sillä ;)