lauantai 31. maaliskuuta 2012

Vaatimaton ehdotus

Olen taitoluistelun rautainen asiantuntija, joten Kansainvälisessä taitoluisteluliitossa otetaan varmasti huomioon seuraava sääntömuutosehdotukseni. (Olen kyllä itse luistellut hokkareilla 12-vuotiaasta saakka, mutta katson lajin arvokisoja vuosittain. Osaan myös sanoa, tykkäänkö näkemästäni vai en, vaikka en erotakaan lutzia flipistä ilman selostusta - mitäs noista, joutavia yksityiskohtia...) Kun lajissa nyt tehdään vähennyksiä kaatumisista ja sen sellaisesta, minusta liian kuluneen musiikin käyttö ohjelmien taustalla pitäisi myös sanktioida.

Otetaanpa nyt vaikka tämänvuotisten MM-kisojen vapaaohjelmaan päässeet naiset. Heistä kolme käytti joko lyhyt- tai vapaaohjelmassaan Rimski-Korsakovin Sheherazadea (ml. molempien Suomen edustajien vapaaohjelmat - tässä en voi ollenkaan vetää kotiinpäin, vaan on pakko sanoa, että herranen aika, miten tylsää). Musiikkia Black Swan -elokuvasta kuultiin kahdessa ohjelmassa. Karibian merirosvot riehuivat myös kahdesti, ja miesten puolella on näköjään luvassa lisää*... Vähän mielikuvitusta, kiitos!

No, mutta onnea Carolina Kostnerille! Kostner on kompuroinut monissa arvokisoissa niin harmittavasti, että melkein pelottaa katsoa, kun hänen vuoronsa tulee. Tänään meni kuitenkin putkeen, ja kotikatsomossakin piti suorastaan liikuttua, kun meni niin hyvin. Näihin voitokkaisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa!

*Edit: Mitäs perhanaa. Ne miehethän ovat jo kisanneet (ja taitavat tosiaan aina olla vuorossa ennen naisia...), ja huomenna on enää loppunäytös. Kylläpäs olenkin valistunut penkkiurheilija! Ei muuta kuin Yle Areenaan sitten vain, siinähän tuo yö meneekin mukavasti.

Ei kommentteja: