lauantai 24. marraskuuta 2012

Kalsarit

Minulla on ongelma. Mikä olisi terve ja normaali tapa suhtautua eräisiin omasta kotitaloudestani löytyviin miesten kalsareihin (kuva alla)?

"Kisses"

Kalsarit ovat olleet mitä ilmeisimminkin hyvin rakkaat käyttäjälleen. Hän sai ihanan punaiset kalsarit lahjaksi useammaltakin kiitolliselta naiselta keväällä 2006. Kalsareissa lukee lisäksi teksti "Kisses", mikä kenties palauttaa käyttäjän mieliin kauniita muistoja tämän nuoruudesta. Kalsarit ovat täyttä puuvillaa, ja sen takia materiaalin kimmoisuus on kaikonnut pesuissa jo aikaa sitten. Puuvilla on myös jännällä tavalla alkanut reikiintyä ja rispaantua kulutuspinnoilta.

Missä vaiheessa rakkaat ja merkitykselliset kalsarit ovat niin reikäiset, että ne voisi - kaikesta tunnearvosta huolimatta - heittää pois? Onko minulla sivustakatsojana oikeus puuttua asiaan, ja viheltää peli poikki? Jos kalsareille langetetaan käyttökielto, saako omistaja kuitenkin pitää ne muistona? Olisiko hävittäminen polttamalla turvallisempaa? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia.

Nämä ovat vaikeita asioita. Kuten Irja ja sananlaskutkin tietävät; "ota ensin oma silmänpako sukkahousustasi pois, ennen kuin tuomitset läheisesi kalsareita".

1 kommentti:

Matilda Aurora kirjoitti...

Nyt veti sanattomaksi... On muuten aika huolella loppuun käytetyt. Kyllä noi muutamatkin silmäpaot peittoaa!