maanantai 13. joulukuuta 2010

Räkä

Voihan räkä. Huomenna pitäisi lähteä pre-joulumatkalle pohjoiseen, mutta kaksi kolmasosaa matkaseurueestamme on flunssassa, minä itse mukaan lukien. Kyllä me silti reissuun lähdetään, yöjunassa on helppo matkustaa (tarkoitus on myös kirjoittaa joulukortit junamatkan aikana - kuinka tehokasta!).

Vedän nyt c- ja d-vitamiineja, jos tuo vastustuskyky tästä kohenisi. Tänään on myös pakko mennä hankkimaan se aluskerrasto, jotta kestän 25 astetta pakkasta. Lämpöpohjalliset vaelluskenkiin on myös ostettava.

Tämän reissun tarkoitushan on siis fiilistellä Tuksun tulevia talvihäitä. Meidän matkakohteemme ei valitettavasti ole Saariselkä, emmekä asu lasi-iglussa, mutta jos jonkin vilahduksen onnea tuottavista revontulista näemme niin olen tyytyväinen.

3 kommenttia:

Nöpöstiina kirjoitti...

Räkäisestä päästä huolimatta (tai siitä syystä) koittakaa nyt kuitenkin pysytellä tällä planeetalla. Ettei käy kuin Tuksulle, joka eksyi kuulemma väärälle planeetalle... Hauskaa matkaa :)

neiti talonmies (ei jaksa kirjautua) kirjoitti...

Kai muistat, että Jossun häihin saa niitä 250 euron fanilippuja myös? Muista ostaa, niin voit sit mennä ihan oikeastikin paikan päälle fiilistelemään tän lämmittelyreissun jälkeen!

kunnankirjuri kirjoitti...

Kiitos Nöpöstiina! Koetetaan pysyä ihan kotiplaneetalla, ellei tietty joku lapinmies vie mua muihin sfääreihin (vrt. Jossu).

Ja Irja, fanilipuista puheenollen; joulu on vielä edessä päin...! Vink vink.