maanantai 6. joulukuuta 2010

Linna-raportti jatkuu

Varpu sanoo:

klo 22.02-
No et kyllä Irja raavi itseäs! Voit mennä kotiis kyhnyttämään (katson sulle Reittioppaasta junan että varmasti lähdet). Melancholisia biisejä näin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Onpas Ritva Oksanen nuoren näköinen. Kah, pöytäliina lipui taas ohi. Onpa ärsyttävä miestoimittaja. Threesome! Kim Engblom on tukkaidolini. Toimittajalla on Absolutely Fabulous Patsy -kampaus. Jaha, römpsä ja kumppanit lopettaa työvuoron Linnassa. Mitkäs jouluvalot ne siellä vilahti? Jahas, nyt taisi nämä bileet loppua, ei niitä myötähäpeäjatkoja Teatterissa jaksa katsoa... Tää loppu nyt ehkä tähän.

Irja sanoo:

klo 21.48-
Varpu ojensi auliisti minulle virallisen raportointikoneen, mutta juuri nyt en pysty sanomaan mitään, koska nämä haastattelut ärsyttävät minua liikaa. Marilyn Manson -silmämeikki näyttää olevan aika monien naisten suosiossa tänä iltana. Ei välttämättä sovi ihan jokaisen suomalaisen väreihin, jos minulta kysytään. Ei ihan joka toisenkaan. Otan seuraavaksi tavoitteekseni päästä Linnan juhliin soittamaan rytmimunaa, se olisi hauskaa. Jollekulle on tullut laittautuessa kiire, kun on pyyhe jäänyt päähän. Taas tulee ärsyttäviä haastatteluja, pakko heittää viestikapula eteenpäin ja ryhtyä raapimaan itseään niin, ettei Varpu huomaa (minulla on parturointituokion jäljiltä kutittavia hiusten pätkiä paidan alla ja niskassa, mutta koska istun Varpun sohvalla, en saa levitellä niitä ympäriinsä).

Varpu sanoo:

klo 21.33-
Läpy läpy, humppa jatkuu. Sinistä näkyy lattialla. Tyrkyimmät ovat tunkeneet tanssilavan täyteen. Tosi monella on kiharat päässä. Tantsa (94-60-94) on jo 40-vuotias, eläkeläinen kohta. Voimistelijalla on kunnon kimallekukat, vintage-Chanel lipuu ohi. Marko Ahtisaari ja brandy. Ja siinä menee limainen pukki (Irjan mukaan). Että että, voiko laulaa sormet ristissä? "Laura Lepistö, te olette juhlineet..." OPETTELE SUOMEA!

Irja sanoo:

klo 21.22-
Kättelyosuus on suoritettu, ja vieraat ovat pönöttäneet kahvipöydässä (siis ne vieraat, jotka ruokitaan pöytään). Nyt seurataan vieraiden pönötystä haastatteluissa (kuunteleeko joku oikeasti, mitä ne sanovat?). Tässä liikunnallista osuutta odotellessa alkaa katsojakin pitkästyä, joten vierailla sitä vasta taitaa tylsää olla. Nyt liikutaan! Millähän perusteella valitaan presidentin tytärtä tanssittava kadetti? Vetämällä pitkää tikkua? Saattaa nimittäin olla hivenen stressaava tehtävä. Ensimmäinen talssi (typo, mutta päätin jättää sen, kun tuli niin hieno ristisiitos valssista ja tanssista) on perinteiseen tapaan ruuhkainen. Myös sävelmä on suomalaiskansalliseen tyyliin tavanomainen ja mieleenpainumaton. Yhdellä naisella on neulatyyny päässään. Eikö se ole tanssilattialla hieman vaarallista?

Varpu sanoo:

klo 21.15-
...ja nyt on Irjan tukka leikattu takaa lyhyemmäksi. Ammattitaitoinen Varpun Hius ja Kihara Ky suoritti tämän viimeistellyn työn kylpyhuoneessaan.

Taisimme missata uutisten jälkeen kaikkien hienojen ihmisten sisääntulon. Onneksi näemme Jorma Ollilan haastattelun par'aikaa. "Mitä itsenäisyys merkitsee teille?" Miten Umayyan hame pysyy tönkkönä? Voileipäkakkua, yäk. Irjalla (piispa) on hyvä nimi ja todella hieno puku, piispallinen sisävuori on purppura mustassa puvussa! Hyvä Irja! Kohta pannaan jalalla koreasti!

Ei kommentteja: