maanantai 20. joulukuuta 2010

Jouluuupuuu on raaaakennettuuu

Viime viikolla oli stressi ja ahistus, joten tarvitsin sijaistoimintoja, joiden parissa puuhastella kaikkien niiden asioiden sijasta, joita olisi oikeasti pitänyt tehdä. (Usein käytän esimerkiksi siivousta tai tiskausta, mutta tällä kertaa olin jo ehtinyt tiskata, ja täällä oli niin saastaista, että siivoaminen olisi ollut liian rankkaa.) Ryhdyin siis paskartelemaan kuusenkoristeita, jotta ympärivuodenkuusestani tulisi joulukuusen näköinen.

Halusin sellaisia perinteisiä virkattuja sydämiä, mutta käyttämäni koukku ja lanka eivät sopineet löytämiini ohjeisiin - hyviä patalappuja olisi tullut, mutta puolen metrin korkuisessa kuusessa ne tuntuivat vähän liioittelulta. Kehitin siis (hyvin yksinkertaisen, tiedetään) ohjeen ihan melkein itse, mikä on minun avaruudellisella hahmotuskyvylläni suuri saavutus! Kivasti sain aikaa tapettua, ja nyt on kuusellani sesongin mukainen juhlapuku yllä. Näin hienona se on:


kuusi: kirpputorilta second hand
valot: Tarjoustalon alennusmyynnistä neljä vuotta sitten vintagea
koristeet: ite tein

Vielä lähikuva koristuksista. Kyllä niistä muodon tunnistaa! Olen ylpeä!


 P.S. Kuinkahan syvää tyydytystä ne ihmiset lopulta saavat, jotka tulevat blogiimme hakusanalla päiväkahviseuraa? Mietinpä vain. Täytynee alkaa ihan piruuttaan viritellä lisää hakusanasyöttejä teksteihinsä, on aina yhtä mukavaa tuottaa pettymyksiä muille! Tästä lähtien mainitsen siis tissit ainakin joka toisessa kirjoituksessani. Joka toisessa pitää varmaan sitten tasapuolisuuden vuoksi sanoa penis. Tänään, jouluisen antamisen hengessä, tarjolla molemmat!

Tissejä ja peniksiä siis joka kotiin,
toivottaa Irja

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanaa joulua sinne, kuusi ja koristeet on hienot ja nuo "hakusanat" oikein sopivat. Omakin kuuseni on vielä pölypussissaan (suoja) kaapin kätköissä eikä siinä ole noin hienoja koristeita mutta vielähän tässä ehtii. t. Lea P.

Nöpöstiina kirjoitti...

Hetkeksi putosin kun aloit tisseistä puhua, mutta sitten tajusin :) Jumatsukka, en ole keksinytkään tuota kikkaa! Eli jos haluan houkutella blogiini itseäni mahdollisesti miellyttäviä miehiä (jotka tietysti heti huomaavat mikä aarre olen), niin laitan vain hakusanoja syöteiksi, kuten vaellus, melonta, nuotiokahvit, lampaan kasvatus, lysytaitoinen emäntä...? Tätä täytyykin ihan vakavissaan miettiä :)
Kyllä teillä on opettavainen blogi, kiitä siitä!

neiti talonmies kirjoitti...

Lea: Vielähän tässä on kosolti aikaa etsiä kuusta (ja valmistella joulua muutenkin, nimim. lahjat vielä hankkimatta)! Hakuintoa odotellessahan voi aina hankkia koristeluinspiraatiota kädentaitajien blogeista, kuten täältä ;)

Nöpöstiina: On ilo olla avuksi! Ja ai niin, tissit. (Minä siis pyrin olemaan hakusanoineni pikemminkin eräänlainen internetin kärpäspaperi, johon tarraavat kaikki virtuaalisten sontatunkioiden etsijät...)

kunnankirjuri kirjoitti...

TISSIT