tiistai 21. joulukuuta 2010

Matkaraportti

Olen palannut tänne urbaaniin tohinaan Lapista. Lomamatka oli räkätaudista huolimatta kiva. Lunta pohjoisessa oli tosin vähemmän kuin täällä etelärannikolla, mutta pakkasta ei ollut onneksi liikaa (bambu- ja villasilkkipitkikset olivat aivan must, ihanan lämpimät ja mukavat yllä!). Erämaan reunoilla kaamoksessa oli rauhallista näin sesongin ulkopuolella.

Kuten moni tietääkin, tullaan Lapissa juhlimaan glamourisia Winter Wonderland -häitä ensi helmikuussa. Tässä hengessä yövyin itsekin yhden yön Rovaniemellä hotelli Pohjanhovissa, tosin en sviitissä kuten Tuksu tänä syksynä, vaan ainoastaan superior-huoneessa. Poreammetta ei huoneessa ollut, mutta herkkulautanen ja miniskumppapullot kuitenkin.

Arjen glamouria

Kävin tietenkin myös itse talven ihmemaassa tulevia häitä fiilistelemässä (en Saariselällä kuitenkaan):

Tulevien häiden taikaa

Yöjunalla matkustaminen oli muuten aika vaivatonta, mutta miksi, miksi, MIKSI siinä sängyn vieressä pitää olla digitaalikelloksi nimetty valonheitin aivan pään vieressä? Kuinka kukaan saa nukuttua sellaisessa häikäisyssä? Menomatkalla kärvistelin koko matkan vasemmalla kyljelläni nukkuen, mutta paluumatkalla viisastuin vahingosta, ja teippasin heti aluksi kellon päälle paperilapun. Ah sitä ihanaa pimeyttä ja unissa kieriskelyn vapautta!

Makuuvaunun lasersädetyskello.

Ei kommentteja: