torstai 11. elokuuta 2011

Epiloinnin ihanuudesta

Rakkaat lukijani,

Haluan kertoa teille vapautuksen sanaa! Elämääni on löytynyt valo! Tajusin nimittäin, että on parempi uskaltautua epiloimaan kainalokarvat pois, kuin elää tuskallisessa höyläilyn maailmassa.

Innoittajani tässä epilointiasiassa on ollut sisareni, joka on epiloinut omat kainalonsa jo ties kuinka kauan. Minäkin olen jo pitkään epiloinut säärikarvani, mutta kainaloihin en ole uskaltanut epilaattorilla koskea. Sillä sattuuhan se kuitenkin jonkin verran, ja kainalot ovat herkät. Noin kuukausi sitten kyllästyin lopulta siihen, että kainaloni olivat lähes päivittäisen höyläämisen jäljiltä punaisen läikikkäät. Ja aina kainaloissa tuntui olevan häiritsevän pieni karvansänki jäljellä. Tartuin epilaattoriin, ja epiloin kaikki karvat kainaloista. Kyllähän se vähän kirpaisi, mutta ei se ylivoimaisen tuskallista ollut. Kainalot punoittivat hetken aikaa, mutta jo seuraavana aamuna iho oli normaalin näköinen.

Ja nyt, kainaloiden iho on normaalin värinen ja pehmeä. Ei heti kasvavaa häiritsevää sänkeä (sänki kasvaa toki myöhemmin, mutta harvalukuisempana), eikä ikävää punoitusta! Suosittelen!

Kainalo höyläämisen jälkeen (vas.) ja epiloinnin jälkeen (oik.).

2 kommenttia:

äiti raitapaita kirjoitti...

Kiitän havainnollistavasta kuvasta!

kunnankirjuri kirjoitti...

Ole hyvä! Asioita on hyvä havainnollistaa kuvilla, sillä kuvathan tunnetusti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! :)