perjantai 5. elokuuta 2011

Tänään tarjolla teinejä ja tiedonvälitystä

Istun vanhempieni kodissa ja tarkkailen pillurallia pimenevässä elokuun illassa. Musiikki jumputtaa ja teinit kiertävät kehää (osittain ehkä vielä teinimmät kuin ennen, koska nykyään on mopoautot, joissa alaikäiset pääsevät ihan laillisesti kuskin paikalle). Tässä vierashuoneen ikkunan edustalla on pillurallin kääntöpaikka, jossa on mukava hoitaa nestetasapainoa tai pysähtyä virkistävälle savukkeelle. Oi, nuoruus!

Täällä periferiassa pääsee myös internettiin huomattavasti sujuvammin kuin kotosalla. Ei auttanut uuden koneen hankinta - kotonani yhteys on vain yksinkertaisesti surkea. Toivottavasti tekniikan pojat tekevät asialle jotain, alkaa mennä hermo! Esimerkiksi virusturvaa ladatessani kone ilmoitti, että minun yhteydelläni prosessi vie nelisen tuntia. Täällä taisi mennä saman verran minuutteja. Sama mokkula, sama kone. Päätin siis käydä Hesarin sivuilla, koska nyt saan ne pitkästä aikaa auki.
Hesarin luetuimmat joskus tässä tunnin sisällä.
Nälänhätä jossain kaukana? Surullista ja monimutkaista, kuka nyt sellaisesta tahtoo lukea. Rotta paahtoleivässä? No mutta elintarvikehygieniahan on tärkeä asia, tuosta haluan tietää lisää! Ja niin rotat ja raiskaukset ja lippalakit ovat samassa listassa kauniisti peräkkäin sen mukaan, mitä ihmiset (minä mukaan luettuna... äh) klikkaavat, ja koska tietyt otsikot ovat siististi listalla, niitä klikataan helposti uudestaan, ja lehdessä saadaan arvokasta tietoa siitä, mikä lukijoita kiinnostaa, ja seuraavana päivänä voidaan kirjoittaa vaikka hiiristä ja murhista ja vanhoista kalsareista, jotka myös ovat ihan okei.

Ei kommentteja: