torstai 11. elokuuta 2011

Viikon luontokuva

Ensiksi ryhdyin avautumaan asiakaspalvelunumeroihin soittamisen ihanuudesta ja siitä, kuinka vaikeaa on saavuttaa siedettävän nopea internet-yhteys Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa. Tulin niin huonolle tuulelle, että pyyhin tekstin pois.

Sitten ryhdyin kirjoittamaan sotaa käsittelevistä kirjoista, koska jostain syystä olen pohdiskellut niitä viime aikoina - kevyttä kesäluettavaa, tai jotain..? Alkoi masentaa, ja lisäksi aloin epäillä, että joku satunnainen surffailija kuitenkin lukisi harhaan, selvittäisi asuinpaikkani  ja tulisi hakkaamaan minut kuoliaaksi Vänrikki Stoolin tarinoiden valurautakantisella laitoksella. Pyyhin tekstin pois.

Sitten muistin, että minulla on hienoja kuvia kamerassa ja uusi kone, joka suostuu kameran kanssa yhteistyöhön huomattavasti entistä sujuvammin. Päätin katsella niitä kuvia vähän aikaa, ja enää ei ketuta eikä masenna. Katsokaa nyt tuotakin:

Terapeuttista seuraa etenkin livenä, mutta myös kuvissa.
Pikkusisko on jo kasvanut aika lailla, mutta yhtä hieno se on edelleen!

3 kommenttia:

kunnankirjuri kirjoitti...

Näytin tätä siskon kuvaa eräälle yhteiselle tuttavallemme, joka heti totesi että kuvassa on "Irja-tätin kissa!".

Mitä johtopäätöksiä tästä pitäisi vetää? Onko jollain lajintunnistus vielä hakusessa, vai onko siskossa hieman kissamaisia piirteitä?!?

Anonyymi kirjoitti...

Meidän suvun kaikki naiset on melkoisia kissoja! Grrrr...

-Irja, joka ei jaksa kirjautua

kunnankirjuri kirjoitti...

Buahhahhaaaa...!!!!!1!!!11 :D