perjantai 7. tammikuuta 2011

Toisaalta ja toisaalta

Dear Eki*,
tulin juuri lomalta ja avasin melkein ekax tietokoneen. Oonx normaali?
nimim. Irccu97
(Itse asiassa konetta ei tarvinnut edes avata, koska se oli nähtävästi ollut valmiustilassa viikon ajan. Hävettää vähän. Ihan oikeasti minun kyllä piti lukea sähköpostit, joten olen suhteellisen normaali.) 

Toisaalta olen melko positiivisella mielellä:
+ Join vielä eilen kahvia meren rannalla aurinkolasit päässä. Ei ollut villatakki yllä. Oli hiki. Muisto lämmittää edelleen.
+ Olen tänään istunut kolmessa lentokoneessa, mutta vaihdot menivät kokonaisuuden järjettömyyteen nähden varsin sujuvasti. Viimeinen lento oli perillä jopa hieman etuajassa. (Minun kannattaa antaa varata lomalennot. Tulee hyvin näppärät reitit. Lentojen kautta tuottamani päästöt myös häiritsevät lievästi.)
+ Ei tule pahaa lomaltapaluuahdistusta, joka pilaisi viimeiset vapauden hetket, kun ehtii ennen arjen alkua käydä kotona vain nukkumassa.
+ Kotona minua odotti tieto uudesta asunnosta.

Toisaalta olen hieman nihkeällä mielellä:
- Pääsin jännittävistä lentoreiteistäni huolimatta perille, mutta matkatavarani ovat edelleen Keski-Euroopassa. Likapyykkejä maltan juuri ja juuri odotella, mutta en tiedä, kuinka voin mennä töihin ilman suoristusrautaa ja ripsiväriä.
- Lomaltapaluuahdistusta tai ei, aamulla on mentävä töihin. Alle kahdeksan tunnin kuluttua pitäisi itse asiassa olla jo siellä.
- Olen ehkä saanut asunnon, mutta talo, jossa se sijaitsee, on vielä rakenteilla. Missähän minä ennen sen valmistumista vielä ehdin asua? Isän ja äidin vierashuoneessa?

Näitä jään nyt puntaroimaan. Hyvää yötä!


*...kai kaikki muistavat Suosikin legendaarisen Bees & Honey -palstan?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Irjalle uudesta kämpästä - sit joskus.

kunnankirjuri kirjoitti...

Jeee, onnea asunnosta!!!!!!!!

Nöpöstiina kirjoitti...

Eki vastaa: Muistathan kuitenkin huolehtia ehkäisystä, eli älä koskettele läppäriä likaisin käsin. Taudit saattavat tarttua näppäimistön välityksellä. Ja mieti oletko oikeasti valmis (lukemaan sähköposteja) vai teetkö sen jonkun muun painostuksesta.
Onnea uuteen kotiin, sitten joskus kun se on valmis :)
Ja olipas hyvä että vain matkalaukku katosi, koska uutta likapyykkiä saa kyllä, mutta uutta Irjaa ei millään !

neiti talonmies kirjoitti...

Kiitän omasta ja tulevan kotini puolesta! Vähän tuntuu vielä etäiseltä, mutta ainakin ensi joulua pitäisi jo sentään pystyä viettämään jossain muualla kuin nykyisessä komerossa... Menenkin tästä pesemään käsiäni, niin voin jatkaa näppäimistön koskettelua vapautuneesti!