perjantai 21. tammikuuta 2011

Päivän paras hetki

Olin hoitamassa hygieniaani, kun hammasharja lipesi käsistäni. Tapahtui niin, että se putosi suoraan vessaharjaan. Näin:

Hammasharja viimeistä edellisellä matkallaan. Viimeinen matka suuntautui roskikseen välittömästi tämän kohtaamisen jälkeen.
Juuri tällaiset pienet yksityiskohdat maustavat arkea mukavasti. Tästäkin jäi ns. paskan maku suuhun.

(Minun piti tulla tuoreeltaan tilittämään, mutta Varpu olikin jo käynyt julistamassa Satuhäiden iloista asiaa samana iltana. Siksi ajastan tämän illan traagiset tapahtumat huomisen iloiseksi aamunavaukseksi. Toivottavasti joku osuu lukemaan tämän juuri ennen hammaspesua!)

3 kommenttia:

Nöpöstiina kirjoitti...

Pesin juuri hampaani, ja heti sen jälkeen poikani haisevat terveiset pöntöstä... Kun on kaksi teinipoikaa (ollut) taloudessa, ei enää piereskelyt, röyhtäilyt ja aamuhajut järkytä :) Mutta hammasharjan ja vessaharjan kohtaamisen ajattelussa on kyllä jotain TODELLA vastenmielistä! Onneksi ehdin syödä jo aamupalan.

kunnankirjuri kirjoitti...

Minulla heräsi tuosta rekonstruktiosta muutama kysymys:

a) Onko sinulla sydämenmuotoinen wc-harjapidike?

b) Onko sinulla sydämenmuotoinen kylppärinmatto?

c) Onko sinulla sydämenmuotoinen kylppärinmatto, jonka päällä säilytät wc-harjaa?

Olen kyllä pahoillani hammasharjasi kohtalosta, olihan tuo lievästi ällöttävä tapaturma...

neiti talonmies kirjoitti...

Nöpöstiina: Tapauksen ajatteleminen on todellakin vastenmielistä. Muisto vainoaa minua edelleen, vaikka hammasharja on totisesti vaihdettu uuteen...

Varpu: No minähän yritin ensin piirtää wc-harjatelinettä, mutta kun tulos ei tyydyttänyt sisäistä taiteilijaani, päätin siirtyä kuvauksessa metaforiselle tasolle. Mielestäni kokonaisuus kiteyttää kauniisti hetken, jona kaksi harjaa sulautuivat yhdeksi kokonaisuudeksi - ei vain aineen, mutta myös hengen tasolla!