sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tästä tämä taas lähtee.

Olen vajonnut lomakoomaan, josta nousen nyt uuden vuoden kunniaksi kirjoittamaan muutamia valittuja sanoja. Sitten siirryn jälleen plösöttämään sohvalle epäterveellisen ruoan jämien ja tyhjänpäiväisen dvd-viihteen pariin. Tiskit ovat altaassa, mutta en juuri nyt viitsi tehdä niille mitään. Voihan sen veden vaihtaa kuumempaan  ja aloittaa homman alusta sitten paremmalla ajalla. Roskis nojailee eteisessä seinään, mutta ei sen takia kannata pukeutua, vien sitten huomenna. Ah, tämä se vasta on elämää!

Blogeja kirjoittavat kansanosat tekevät nyt ahkerasti kuvallisia ja sanallisia koosteita menneestä vuodesta. Minäkin aioin tehdä kuvakollaashin, koska ne ovat yleensä hemmetin tylsää ja itseään toistavaa katsottavaa, ja kosto naisen tiellä pitää* kauniita ja kiinnostavia. En kuitenkaan juuri nyt muista viime vuodesta mitään erityistä, en ole näköjään ottanut valokuvia edes joka kuukausi enkä millään viitsi piirtää kahtatoista Paint-teosta.

En kuitenkaan tahdo jättää lukijoitamme ilman pientä uudenvuodentervehdystä, kun tuli joulutervehdyksiinkin suhtauduttua niin ikävän innottomasti:

Keskityn kuvissani määrän sijasta laatuun. Esimerkiksi jouluna en ottanut ainuttakaan kuvaa, mutta onneksi minulla on tämä kaunis otos kesäisestä Tukholmasta!

* Miettikää nyt vaikka Kill Bill -elokuvia. Jos kosto saa sellaista vauhtia ihmiseen jopa peruskooman jälkeen, tällaisesta pikku lomakoomasta ei ainakaan ole sille mitään vastusta!

Ei kommentteja: