maanantai 2. tammikuuta 2012

Tukanpesua

Kävin viime vuoden viimeisenä päivänä lohtuostoksilla Ruohonjuuressa. Se on Lidlin ohella toinen lohtukauppani, koska siellä on myynnissä kaikkea kivaa pientä sälää (vaikka en uskokaan ekohippeilyyn, ja vaikka sen myymiä tuotteita saa halvemmalla esim. Prismasta).

Lohtuostokseni olivat tällä kertaa nestesaippuaa kylppäriin, kalenteri, sekä palashampoo. Ajattelin kokeilla palashampoota omaan tukkaani, sillä ne shampoopalat olivat niin nätisti siinä kaupan hyllyssä esillä. Toisekseen, eipä se "luonnollinen" palashampoo sen kummempaa liene kuin tähän asti käyttämäni Lidlin synteettinen 2in1-shampookaan.

Käyttämäni palashampoo ja nesteshampoo.
Pesin eilen ensimmäistä kertaa tukkani palashampoolla (teepuu-hajulla). Havaintoja: Shampoo vaahtoaa tukassa hyvin. Tukasta tulee vähän klähmäisen tuntuinen, mutta kuitenkin puhdas. Tukka tuntuu tuuhealta, ehkäpä juuri sen klähmän kohottavan vaikutuksen ansiosta. Hiusteni juurikasvu näkyy selkeästi, mutta tällä asialla ei ole toistaiseksi todistettua yhteyttä käytettyyn shampooseen... Voin palata myöhemmin kertomaan muuttuiko shampoon vaikutus lisääntyneiden käyttökertojen myötä, jos jaksan.

Ei kommentteja: