lauantai 15. joulukuuta 2012

Hei, sinä ihminen internetissä!

Tehdäänkö sopimus? Se menee näin: sinä autat minua, ja sitten minä autan sinua. Laita vain nimi viivalle, niin jatketaan!


_____________________________________________________
päiväys ja allekirjoitus


No niin. Minä tiedän, miksi sinä olet täällä: haluat piparia. Täältä sitä saa. Ole hyvä! (En yleensä jaksa seurata mitään tilastoja hakusanoista, joilla tänne on tultu, mutta nyt kävin poikkeuksellisesti kurkistamassa. Huomattava osa vierailijoista tuntuu saapuneen jouluisilla pipari+penis tai pipari+tissit -tyyppisillä yhdistelmillä. Pitäähän sitä auttaa miestä mäessä, vaikka tissejä täältä ei kyllä löydykään... No, hyvää kannattaa odottaa - jos leipureilla (lue: Varpulla, minä en jaksa pipareita paistaa, syön vain taikinaa) riittää inspiraatiota, ehkä niitäkin vielä nähdään!)

Sinun vuorosi! Varasin aiemmin tällä viikolla hermoloman kohteista hienostuneimpaan eli Kanarian saarille, ja olen jo ilmoittanut matkatoverilleni, että menemme sitten käymään Suomi-baarissa. (Haaveilen pääsystä Frederikin keikalle, mutta muutkin käyvät.) Ainoa vain, että kiihkeällä googlettelulla löytyy pelkästään keskustelupalstojen täydeltä suomalaisiin junttituristeihin kohdistuvaa pilkkaa, mutta ei tietoa siitä, mitkä niitä halveksittuja Suomi-baareja tarkkaan ottaen ovat. Auttakaa nyt, hyvät ihmiset! Varmasti joku tietää! Olen toki lukenut Johanna T:n glamouria tihkuvat matkaraportit hänen blogistaan, mutta ei sekään auta, koska emme ole menossa Playa del Inglesiin (ja niiden matkaraporttien jälkeen täytyy ehkä todeta, että onneksi emme).

2 kommenttia:

Matilda Aurora kirjoitti...

Äitini ystävätär miehensä kanssa käy aina suomibaareissa ulkomailla. (Ja me äitini kanssa ihmettelemme ja pyörittelemme päitämme.) Täytyykin pyytää äitiäni kysymään ystävältään baarien nimiä ja osoitteita, jos vaikka Playa del Inglesissä olisivat sattuneet ukkonsa kanssa poikkeamaan :)

neiti talonmies kirjoitti...

Jesh, odotan innolla potentiaalisia vinkkejä! Mä en ole ikinä käynyt missään ulkomaiden suomalaisravinteleissa, ja haluan ehdottomasti laajentaa kokemuspiiriäni nyt kun se on mahdollista (matkatoverini ei taida olla yhtä innoissaan, mutta kyllä sen pää vielä kääntyy ;) Me siis ollaan menossa Teneriffalle, joten Playa del Ingles ja Johannan keikkapaikat ovat valitettavasti toisella saarella - uskon silti, että muitakin vaihtoehtoja on!