keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Eduskuntavaalit lähestyvät

Hei sinä kansanedustajaehdokas! Oletko oikeiden arvojen kannattaja? Haluatko Suomeen ja Eurooppaan lisää talouskasvua ja hyvinvointia? Onko sinunkin mielestäsi moraali murenemassa nuorisoltamme?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiini "kyllä", niin olet varmasti samaa mieltä kanssani siitä, että kuorolaulu on välittömästi kiellettävä Suomessa. Jos lupaat tehdä tästä lakialoitteen päästyäsi eduskuntaan, niin minä vuorostani lupaan ääneni sinulle. Jos kuorolaulun kieltämisen taakse ei saada eduskunnan enemmistöä, niin minulle riittää sekin, että kuorolaulua harrastavien ihmisten kielletään puhuvan meille muille mitään kuorolaulusta (erityisesti alkoholin vaikutuksen alaisena). En halua kuulla mitään kuorolauluun liittyvää, enkä voi sietää kuorolaulua, etenkään laulavia kvartetteja. Laki luonnollisesti koskisi sekä seka- että mieskuoroja.

Ehdokas, jos lupaat ajaa asiaani, niin ääneni (kaksiviivainen c) on sinun!

Yst. terv. kunnankirjuri Varpu Vapaa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun äänen (pieni d) saa, jos nyt aluksi vaikka lupaa vain hävittää televisiosta kuorosodat ja vastaavat ohjelmat.

kunnankirjuri kirjoitti...

Juuri näin. 'Kuorosota' on puhdasta kiteytynyttä pahuutta. 'Suomen paras kuoro' on inhimillisempi, mutta siinäkin valitettavasti esiintyy näitä kuorossa laulavia ihmisiä.