lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tunnustus

Muistatte varmaan parin päivän takaisen uutisen tutkimuksesta, jossa todettiin että homofobia saattaa olla pelkoa omista homotaipumuksista? Nyt voisin vetää analogian tästä Ralph Laurenin lastenvaatteisiin, ja tehdä julkisen tunnustuksen.

Saatatte muistaa senkin, kuinka tammikuussa avauduin kalliista merkkilastenvaatteista täällä blogissamme. Noh, sattuipa sitten niin, että kävin työmatkalla rapakon takana. Satuin Macy'sin lastenvaateosastolle, ja kuinkas ollakaan, siellä oli näkyvillä vaaterekki, jossa roikkui Ralph Laurenin Polo-t-paitoja ALENNUKSESSA. Koska hinta oli tosiaankin edullinen JA vielä dollareissa (jonka kurssi on nyt edullinen), niin päässäni pimeni, ja huomasin tekeväni valintaa kahden eri paidan väliltä. En osannut päättää, joten ostin molemmat.

There. Now I have said it. 

Eikö olekin söpöt?

2 kommenttia:

Nöpöstiina kirjoitti...

Nyt mä olen todella huolissani... Tuota, mites olis jos kävisit ihan ammattiauttajan pakeilla? Kannattas varmaan tarkistaa että onko kaikki muumit vielä laaksossa... Tai no, kerrankos sitä mielenhäiriössä outoja tekee :)

kunnankirjuri kirjoitti...

Niinpä. Luulen, että tämä oli ihan klassinen esimerkki oman sisimpänsä kieltämisestä. Alitajuisesti varmaan halusin kovasti ostaa merkkilastenvaatteita, mutta koska järki sanoi ei, niin sitten alitajunta hoiti homman lopulta kotiin. Mutta tosiaankaan ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa! :)