keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Iltamusiikkia ihmiskunnalle

Minun pitäisi alkuperäisen suunnitelman mukaan olla matkalla konserttiin, mutta enpäs olekaan, koska ystävä ilmoitti estyneensä terveydellisistä syistä, ja sitten minua alkoi laiskottaa, enkä jaksa enää vaihtaa paikkakuntaa. Konsertin sijaan harrastankin musiikkia laittamalla tänne kappaleen, jolla on erinomainen nimi. Kerronpa vielä sellaisenkin huomion (koska tuskin kukaan muu tuon kappaleen oikeasti loppuun kuuntelee...), että seuraavaksi videoksi YouTube ehdottelee reipasta rallia nimeltä Kuolemaantuomitun hyvästijättö. Sellaisia ajatuksia me Irjat ihmisten mieliin tuomme...



Miksi en ole aikaisemmin tiennyt, että Irjalla on oma tango, vaikka Eino Grönkin on sen nähtävästi levyttänyt? Minulla kuitenkin on lämmin suhde Eino Grönin tangotulkintoihin: Viimeisestä illasta on minusta niin ihana tango, että olen sen takia ostanut jopa Eikan levyn. Hei, laitetaanpas sekin tänne!



Nyt jatkan taisteluani tietotekniikkaa vastaan. (Agendalla tänään: MS Office 2010 -paketin jo muutamia kertoja tuntemattomista syistä epäonnistuneen asennuksen suorittaminen loppuun. Ärsyttävä ohjelmisto, kyllä, mutta sain sen niin halvalla, että aion onnistua sekä suorittamaan asennuksen että olemaan heittämättä konetta seinään asennuksen aikana. Eivätpähän lopu haasteet kesken!)

Ei kommentteja: