torstai 24. maaliskuuta 2011

Kaunis olo

Törmäsin jossain lääkäriblogissa sellaiseen faktaan, että tänään on tuberkuloosipäivä, tai jotain.(Eikös olekin lähdeviitteet kohdallaan? Perustelen myös usein näkemyksiäni sanomalla, että "luin jostain" sen, mitä nyt ikinä tahdonkaan totuutena esittää. Ei kaikkia pikkuasioita voi muistaa...) Samassa yhteydessä törmäsin siihenkin tosiseikkaan, että se sellainen rokotuskuoppa (no se jännä jälki reidessä tai käsivarressa, tiedättehän) on peräisin juurikin tuberkuloosirokotteesta.

En muistanut nähneeni omaa tubikuoppaani pitkään aikaan. Tuli ihan ikävä, joten ryhdyin etsimään sitä iltani ratoksi. Siinäpä sitten menikin tovi, koska minun reisiini on mitään lupia kysymättä muuttanut raskausarpia ja kuoppia ja kaikenlaista kummallista rosoa ja kirjavuutta siinä määrin sitten viime näkemän, ettei siitä joukosta enää yksi rokotusarpi paljon erotu. Ärsyttäähän se.

Minä uskon reklamaatioon, mutta mihin tästä voi valittaa? Äidilläkin on jo puhelin kiinni tähän aikaan, joten en voi edes soittaa palautepuhelua viallisista geeneistä.

3 kommenttia:

heini kirjoitti...

Mä käytän myös usein perustelua "luin sen jostain". Jos haluan olla oikein vakuuttava, sanon "luin jostain lehdestä".

illike kirjoitti...

..juu, puhut suullani.

neiti talonmies kirjoitti...

heini: Toi on kyllä varsin vakuuttava! Ja jos haluaa kertoa esimerkkejä todellisesta elämästä, "yks mun kaveri" on myös sellainen taho, johon on aina hyvä vedota...

illike: Jee, meitä on muitakin!