torstai 16. kesäkuuta 2011

Irjan opas elämään, luku 1: Pakkaaminen.

  1. Tee monta vuotta harkitsemasi investointi ja hanki aikuisten ihmisten matkalaukku (kaupan halvin malli, josta sai 30 prosenttia alennusta) ilmastointiteipillä paikattujen urheilukassien ja uskollisen rinkan rinnalle. Kuljeta se kotiisi kätevästi polkupyörän tavaratelineellä. Havaitse välittömästi, että olisi kannattanut suosiolla käyttää 15 euroa enemmän ja ostaa isompi. No, kun tavaraa mahtuu vähemmän, ylipaino on epätodennäköisempää...
  2. Aloita ajoissa. On hyvä ryhtyä miettimään mukaan lähteviä tavaroita jopa niinkin aikaisin kuin lähtöä edeltävänä päivänä. Näin voit matkapäivän aamuna huiskia pyykkinarulta suoraan laukkuun kuivia vaatteita, jotka painavat vähemmän kuin kosteat eivätkä myöskään homehdu yhtä herkästi, jos matkatavarat esimerkiksi saapuvat kohteeseen muutaman päivän myöhässä.
  3. Tiskaa astiat ennen lähtöä. Jos et kuitenkaan ehdi tiskata, älä ainakaan jätä astioita tiskialtaaseen likoamaan. "Parempi kuivua kuin homehtua", kuten meillä päin sanotaan.
  4. Etsi lentotietoja sähköpostistasi 20 minuutin ajan. Toivo, että matkatoveri on printannut kaikki tarvittavat matkadokumentit.
  5. Kasaa kaikki, mitä voit kuvitella reissussa tarvitsevasi, matkalaukun päälle epätoivoa herättäväksi röykkiöksi. Mene kirjoittamaan pakkaamisesta sen sijaan, että alkaisit karsia tavaroita.
  6. Matkaan lähde!

1 kommentti:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Eikö se niin mene, että älä tee, kuten minä teen vaan kuten minä sanon. Klassikko ja sain meikätytön virnuilemaan mehevästi.:)