tiistai 4. syyskuuta 2012

Hei vaan ja terveisiä flunssasta.

Tässä kun on pää täynnä räkää, on sopivassa mielentilassa valittamaan asioista.

Ensiksi. Yksi päivän uutisista on, että Pirkka vaihtaa guacamoledippinsä nimen, kiitos valppaan toimittaja N. Shinglerin ja koko asiaa facebookissa ahkerasti jakaneen joukkueen. Tämä on nyt ilmeisesti valveutuneen kansalaisyhteiskunnan suuri voitto, ou jee.

Olen törmännyt eri tahoilla ties miten monta kertaa siihen järkyttävään tietoon, että Pirkka-guacamolessa on avokadoa vain 0,7 prosenttia. Eikös aiheesta naureskeltu jo silloin, kun ravitsemusterapeutti Hanna Partanen erehtyi neljän tähden illallisilla ko. tuotetta käyttämään? Jossain vaiheessa alkoi joka tapauksessa kyllästyttää - taas yksi esimerkkitapaus, jonka tarkoitus on saada ihmiset kiinnittämään enemmän ja enemmän huomiota siihen, mitä heidän lautasellaan on. Ruoasta tarvitsee nykyään olla niin kovasti jotakin mieltä. Äh. Minä mieluiten ihan vain söisin.

Joo, onhan tuollainen nimeäminen kovin harhaanjohtavaa, mutta
  1. tuoteselosteitakin saa lukea, siellä se sisältö kerrotaan
  2. en tajua, miksi tuollaisen asian takia pitäisi viitsiä soitella Evirat ja Keskot ja juristit läpi - vähän yliyrittämisen makua, sanon minä
  3. avokado on yliarvostettua maultaan joka tapauksessa (Eihän se maistu juuri miltään!), joten sen kun myyvät guacamolea ilman avokadoa, ei harmita.
Sitten. Blogger on muutaman kuukauden huudellut, että vanha käyttöliittymä poistetaan lähikuukausien aikana, siirry sinne, ole hyvä. En ole siirtynyt. Tänään sitten uhkailivat, että vanha käyttöliittymä poistetaan lähipäivinä, ja alistuin. Kuten arvata saattaa, en tykkää tästä uudesta. Siksi valitankin lopuista aiheista vasta joskus myöhemmin.

Ei kommentteja: