maanantai 30. heinäkuuta 2012

Surullinen tapaus - katso kuva!

Pianoni päällä on joulukuusi, jonka alla asuu pääsiäistipuja. Nyt yksi on niiden joukosta poissa. Rupesin imuroimaan lattioita ja ajattelin siinä sivussa nopeasti imaista pianon päälle tipahtaneen irtoroskankin pois silmistä. Mutta voi - imuri nielaisi samalla myös yhden tipuista ahnaaseen kitaansa!

  1. Tyhjä paikka rivistössä.
  2. Tomuraja, joka todistaa, että jos hankalasta kohteesta hairahtuu pyyhkimään pölyjä, sitä ei kannata tehdä osittain, vaan parempi on jättää siivoamatta kokonaan. (Nuo tiput siis kaatuilevat pienestäkin kosketuksesta aivan holtittomasti, eikä niitä millään meinaa saada pysymään pystyssä, joten en viitsi nostella niitä kovin usein.) Aika surullinen näky tuokin.
(Ei liity edelliseen asiaan, mutta toivon, että erään naapurustoni asukkaan loma loppuu mahdollisimman pian. Jos ihminen haluaa olla humalassa ja laulaa Pelle Miljoonaa, hänellä on toki siihen täysi oikeus, mutta toivoisin sen tapahtuvan suljettujen ovien takana parvekkeen sijasta.)

2 kommenttia:

Nöpöstiina kirjoitti...

Joulukuusi! Pääsiäistipuja! Mä olen kade, sulla on ihanan huisi huumori tai pimeä mielikuvitus :) Saattaa olla että tuota ideaa on ihan pakko kehitellä eteenpäin, joskus yön pimeinä tunteina kun Nukkumatti kieltäytyy tulemasta kylään...

neiti talonmies kirjoitti...

Siis mitä, eikö kaikilla olekaan sesonkikoristeita ympäri vuoden? Lisäksi haaveilen vielä juhannussalosta parvekkeella (kokosta voisi olla vähän häiriötä kerrostalossa) - no, ehkä sitten ensi kesänä ;)